Een nieuw jaar.

De eerste week van 2017 ligt alweer achter ons en we hebben na een vliegende start alweer enkele kleinschalige projecten afgerond.

 

Met enkele nieuwe opdrachten van de aannemers is de planning weer lekker aan het volstromen.

 

Maar wij blijven uiteraard ook graag de particuliere projecten doen. Deze zijn vaak net even iets anders. Een sierpleistertje.                                                                       Ornament en lijstwerk. Of gewoon superstrak..

 

 

 

Dus mocht u in 2017 plannen hebben voor dat nieuwe plafond..de badkamer renovatie..het wandwerk sausklaar..bel gerust. Wij komen graag langs, denken met u mee en maken indien gewenst een offerte op maat. 

 

Maar misschien wilt u gewoon wat informatie of zijn er wat vragen?

Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar, dus bel gerust.