Zo kan het ook !

Viespeuken, baggerboeren, knoeiers, en de mooiste bijnaam voor een stukadoor..Muurvarken.

 

Dergelijke bijnamen maken dat mensen vaak terughoudend zijn om dat zoldertje, de slaapkamer, de keuken of waar dan ook in huis het stucwerk uit te laten voeren. Ze zien op tegen de troep. De witte vloeren en de vieze trap.

 

Er valt wat van te zeggen. Inderdaad is het weleens zo dat mensen na het bezoek van de stukadoor denken...wat een bende laten ze achter.

 

Onnodig idd. Maar misschien voor een klein deel verklaarbaar.

Met internet site's waar men tegenwoordig kan kiezen uit een keur van vakmensen middels het plaatsen van een oproep kan er al snel e.e.a. fout gaan.

 

Veelal wordt er niet gekeken naar wat men wenst maar slechts naar wat het kost. De goedkoopste M2 prijs regeert. En daar wringt de schoen.

 

Kwaliteit of kwantiteit.

 

Voor de allerlaagste meterprijs kan men simpelweg niet verwachten dat de ingehuurde stukadoor eerst al de vloeren gaat afdekken, een folie over uw bankstel legt, de trap afdek en er voor zorgt dat wanneer het werk is gedaan uw huis spik en span achterblijft.

 

En soms worden de af te werken oppervlakken niet eens voorgelijmd, wat toch vaak echt nodig is om een goede hechting te garanderen.

Deze arbeid en materialen zitten gewoonweg niet in de M2 prijs opgenomen. Vaak komt men dan voor een meerprijs te staan en is teleurgesteld. Het werk valt immers duurder uit.

 

Een goede stukadoor staat voor zijn werk. Hij draagt zorg voor keurig vakwerk, werkt conform de vereisten en laat zijn werkplek altijd schoon en verzorgt achter.

 

Dat is waar wij voor willen staan.

Nifa stukadoors.