A man's home is a man's castle.

 

Onderhoud aan uw woning zorgt er niet alleen voor dat uw woning zijn waarde behoud. Het voorkomt ook oplopende kosten en bovenal verschaft een goed onderhouden woning veel woon plezier.

 

Een goede voorbereiding, de juiste afwerking en een fraaie uitstraling zorgen ervoor dat uw woning weer gezien mag worden.

 

Met het gebruik van duurzame producten op de juiste wijze toegepast bent u verzekerd van een stukje vakmanschap.

 

 

Het glad pleisteren van uw wanden of plafond, het aanbrengen van sierpleister of misschien wel een verfijnd lijstje ? Of toch een schuurwerk plafond? 

 

Enkele product voorbeelden.

 

Glad pleisterwerk:  De wand of plafond wordt hierbij glad afgepleisterd met gips en met een goede latex ( wel of niet op kleur ) kunnen de oppervlakken worden gesaust voor een fraai eindresultaat.

 

Spachtelputz :  Een mineraal product ( eventueel op kleur ) met een hoge stoot en slag vastheid in diverse mm korrelgrootte en textuur. Spachtelputz is opgebouwd uit gebroken marmerkorrels, verf en lijm.

 

Schuurwerk : Een gips  gebonden schuurpleister waarbij de toevoeging van zilverzand een warm effect geef na dat in de eindfase bij de afwerking een fraaie draai wordt aangebracht met de schuurspons. Een cement gebonden schuurspecie behoort ook tot de optie's .

 

Lijst en ornament werk. Een zeer fraaie toevoeging aan wand en plafond . Mooie accenten in iedere ruimte met een groot aanbod in keus en stijl.

 

Cement gebonden : Veelal de juiste toepassing in ruimtes zoals kelders en badkamers of buitenwerk waar een hoge vochtigheid heerst. 

 

Reparatie werk : Herstelwerk aan ontstane schade.

 

Voorbereidend werk. Bijvoorbeeld, het vlak, haaks en te lood pleisteren / berapen van wand werk ten behoeve van tegelwerk.

 

Dit zijn slechts enkele korte voorbeelden. De keuzes zijn legio.

 

Zoveel materialen met ieder een eigen uitstraling.

 

Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten vind u ook op onze Facebook pagina.